Casino #2 Casino #4 Casino #5 Casino #6 Casino #8 Casino #9

 

Renditja e kazinove me te mira

   
Bonusi
   
1.
Golden Tiger
$1500
Shkarko dhe luaj Lexo me shume
2.
Kazino.com
$1200
Shkarko dhe luaj Lexo me shume
3.
Quatro Casino
$100 No Deposit
Shkarko dhe luaj Lexo me shume
4.
Club Player
$65 No Deposit!
Shkarko dhe luaj Lexo me shume
5.
Poker Time
$5 No Deposit!
Luaj Poker Lexo me shume
6.
Giggle Bingo
$5 No Deposit
Luaj Bingo Lexo me shume
 


Texas Hold’em – Si te luash Holdem Poker

Texas Hold’em – Si te luash Holdem Poker

 

Loja fillon dhe secilit lojtarë i ndahen nga 2 letra përmbys. Në vazhdim ndahen edhe pesë letra të rëndomta: tre të parat (poashtu të njohura si Flop), pastaj një (Fourth Street), dhe në vazhdim letra e fundit e rëndomtë (River).
Një raund i bastit e ndjek çdo ndarje. Dy raundet e para të bastit luhen me një shumë të limituar më të vogël derisa dy raundet e fundit luhen me limit më të lartë.
Secili lojtar duhet të veproj në secilin raund të bastit dhe duhet të merrë njërin prej këtyre vendimeve:
Palos (Fold)–– Braktis lojën
Bast (Bet)–– Vë bast
Ndërprej (Call)–– Ndjek bastin e lojtarit te mëparshëm
Shtoj (Raise)–– Rris shumën e bastë të mëparshëm
Mbaroj (Check)–– As bast as shtesë (vetëm nëse nuk është ndërmarrë asgjë përpara)
Në fund të katër raundeve të bastit lojtari me dorën më të mirë e fiton lojën.

 

Luaj Poker! $5 Falas


No Comments »

No comments yet.

Leave a comment

 


© 2007 - 2012 Albkazino.com - Kazino Online Shqip